Mercedes-Benz CLS krijgt kleine opfrisser

Gelijk de topversie

Mercedes-Benz CLS spyshots
Mercedes-Benz CLS spyshotsMercedes-Benz CLS spyshotsMercedes-Benz CLS spyshotsMercedes-Benz CLS spyshotsMercedes-Benz CLS spyshots

Het ziet ernaar uit dat Mercedes-Benz bezig is met het bijpunten van de CLS. Nabij het hoofdkwartier van Mercedes-AMG werd deze deels ingepakte CLS 53 gespot als eerste levensteken van de facelift.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; je hoeft deze keer je loep er niet bij te pakken. Echt veel veranderingen zijn er immers niet te spotten op deze slechts deels ingepakte CLS 53. Aan de voorkant heeft men het goed voor mekaar gekregen om de zaken die wél veranderen, te camoufleren. Zo te zien kunnen we dus rekenen op een vernieuwde grille, met daarin voortaan ook verticale chromen inzetstukken. Een rooster dus, in plaats van de huidige chromen strip over de breedte. Dikke kans overigens dat het bij de minder bedeelde varianten wel wat subtieler blijft. Ook de luchtinlaten in de voorbumper worden waarschijnlijk wat anders van vorm.

Voor de rest worden we er eigenlijk niet veel wijzer van, want de CLS staat er bekend bij. Het zou kunnen dat er grotere veranderingen (bijvoorbeeld in de indeling van de lichten) achter de hand gehouden worden, maar reken in ieder geval niet op een heel forse facelift. De in 2017 onthulde derde generatie van de CLS liep immers qua ontwerptaal aardig voor op oudergedienden als bijvoorbeeld de E-klasse en E-klasse Coupé, die wél grondig gefacelift werden. Waarschijnlijk wordt de gefacelifte CLS eind dit jaar of begin volgend jaar onthuld en vindt hij over minder dan een jaar z'n weg naar de showroom.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum