Mercedes-Benz A-klasse volgens Brabus

Mercedes-Benz A-klasse Brabus
Mercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse BrabusMercedes-Benz A-klasse Brabus

De Duitse tuner Brabus heeft de nieuwe A-klasse overgoten met zijn herkenbare kruidenmix.

Momenteel is de krachtigste reguliere benzineversie van de Mercedes-Benz A-klasse de 224 pk sterke A250. Wie meer benzinekracht wil, moet zijn heil zoeken bij de 306 pk sterke Mercedes-AMG A35, een voorlopig topmodel dat volgend jaar een extreem heftige A45 AMG boven zich moet dulden. Het gat tussen de A250 en A35 is vrij groot en de Duitse tuner Brabus heeft daarmee de perfecte gelegenheid te komen met een tussenversie.

Nou ja, tussenversie ... Het uiterlijk van Brabus' creatie doet in ieder geval niet bepaald onder voor dat van de A35. Heftig spoilerwerk, 20-inch lichtmetaal en een sportuitlaat, het zit er allemaal op, aan of onder. Brabus baseert zijn nieuwe variant op de 224 pk en 350 Nm krachtige sterke A250. Die viercilinder is na de Brabuskuur goed voor 270 pk en 430 Nm. Daarmee moet een snelheid van 100 km/h in 5,9 tellen op de klok staan. Zijn topsnelheid: 250 km/h.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz A-klasse

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum