Mercedes-AMG CLA 45 duikt op

Krachtpatser is te vroeg

Mercedes-AMG CLA 345

De Mercedes-AMG CLA 45 staat te trappelen om zijn vermogen op alle vier de wielen los te laten. Hij is namelijk al in beeld verschenen!

Tijdens de International Auto Show in New York maakte de wereld kennis met de CLA 35, de milde AMG-variant die straks gezelschap krijgt van een in elk opzicht hardere 45 AMG. Die laatste is dankzij onze Duitse collega’s van AutoBild al in beeld verschenen.

De CLA 45 dook op in de Duitse configurator van Mercedes-Benz, maar is er inmiddels uit verwijderd. Hoe krachtig de 45 AMG-versie is, is nog niet helemaal zeker. De CLA 35 schopt het net als zijn andere AMG 35-broertjes tot 306 pk en 300 Nm, een vermogen dat afkomstig is uit een geblazen 2.0. De 45 AMG-versie van de vorige generatie schopte het tot 381 pk en 475 Nm. Reken voor de nieuwe AMG-topper op een vermogen dat de 400 pk zal overstijgen. Naar verluidt zit er zelfs een extra potente variant in het vat. Daarover ongetwijfeld binnenkort meer!

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz CLA

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum