Meer prijzen Mercedes-Benz EQA bekend

Business Solution Luxury & AMG

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz maakt meer prijzen voor de EQA bekend. De losse opties zijn in grote mate verruild voor uitrustingspakketten.

Vanaf nét geen 50 mille kun je instappen in de EQA 250: zijn vanafprijs bedraagt € 49.995, dat was al bekend. Daarboven staat de Business Solution Luxury, die € 50.985 moet opbrengen. Voor dat geld krijg je het Advanced-pakket bovenop de standaarduitrusting, met onder meer stoelverwarming, een dodehoekassistent en het spiegelpakket als extra’s. Nog een treetje hoger tref je de Business Solution AMG aan, die met zijn vanafprijs van € 54.985 een behoorlijke sprong maakt. Voor dat geld is zowel het exterieur als interieur uitgevoerd in AMG-styling en krijg je er onder meer geblindeerde ramen achter bij.

De EQA is per direct te bestellen en ook te configureren. Naast de genoemde uitvoeringen komt de EQA 250 er ook als Edition 1. Deze kenmerkt zich door AMG-styling, het night-pakket en 20-inch wielen. Ook is het Advanced-pakket dan inbegrepen. In het interieur zijn de siernaden uitgevoerd in het blauw en schijnt de kleur ook door in het perforatiepatroon van de leren bekleding. Mercedes-Benz vermeldt echter nog niet wat de EQA 250 Edition 1 moet kosten.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz EQA

Arval
Mercedes-Benz EQA 250 Luxury Line (5D/CVT)
€ 735
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz EQA 250 Business Line (5D/CVT)
€ 759
 
Alphabet
Mercedes-Benz EQA 250 Business Line (5D/CVT)
€ 809
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (29) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.