Maybach 57 S Coupé weer in productie

Maybach 57 S Coupé
Maybach 57 S CoupéMaybach 57 S CoupéMaybach 57 S CoupéMaybach 57 S CoupéMaybach 57 S Coupé
De Maybach 57 en 62 zijn alweer even uit productie en een coupéversie werd nooit aangeboden. Wie er toch graag eentje zou willen, kan aankloppen bij DC Dream Cars.

In 2012 werd de stekker uit het inmiddels weer teruggekeerde Maybach getrokken. Vanaf 2002 werden zowel de 57 als de 62 gemaakt: gigantische sedans die je lieten marineren in een bad van overdadige weelde.

Het Duitse Xenatec zag wel ruimte voor een coupé op basis van de 57 en met goedkeuring van Daimler werd de 57 S Coupé op bestelling gemaakt. Het bedrijf is inmiddels op de fles, maar wie toch nog zo'n fraaie gigant in de garage wil hebben, kan nu bij het Oostenrijkse DC Dream Cars terecht.

DC Dream Cars heeft de rechten voor de 57 S Coupé in handen gekregen. Tegen een vanafprijs van 1 miljoen euro wordt het model - na een levertijd van 3 maanden - bij je thuis gebracht. Onder de kap de 612 pk sterke 5,5-liter V12 die ook in de 'reguliere' 57 S lag.

Lezersreacties (48) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.