Maserati werkt aan kont van nieuwe Quattroporte

Maserati Quattroporte
Maserati QuattroporteMaserati QuattroporteMaserati QuattroporteMaserati QuattroporteMaserati QuattroporteMaserati QuattroporteMaserati QuattroporteMaserati Quattroporte
Maserati is nog druk aan het testen met de geheel nieuwe Quattroporte. De nieuwste spionagefoto's geven aan dat de achterzijde van de auto een interessant item gaat worden.

De huidige generatie van de Quattroporte is er al sinds 2004. Het model kreeg weliswaar een facelift in 2008, maar anno 2012 is het toch echt tijd voor een opvolger. En daar werkt Maserati dan ook hard aan. Een tijdje terug zagen we 'm op de Nürburgring, nu heeft onze spionagefotograaf 'm 'thuis' in Italie gespot – waar ook AutoWeek-lezer Etienne Roelofsma de auto laatst zag!

Stukje bij beetje werpt de Italiaanse sportsedan meer en meer camouflage af, maar de bedekking blijft nog wel zo hevig dat we eigenlijk alleen de contouren van de auto kunnen zien. Typisch genoeg is het bekende logo in de vorm van een drietand wel duidelijk zichtbaar. Ook zien we een opvallende ontwikkeling aan de achterzijde van deze Maserati, gelet op het stukje extra camouflage boven de achterklep. Het lijkt erop dat de auto qua opzet aan de achterkant de BMW 5-serie GT achterna gaat.

We verwachten de nieuwe Quattroporte in de loop van 2013 bij de dealers. Ook dan gaat de Maserati het weer opnemen tegen de 7-serie, de A8 en de S-klasse.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (30) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.