Mansory Stallone is een nog brutere Ferrari F12

Mansory Stallone
Mansory StalloneMansory StalloneMansory StalloneMansory StalloneMansory StalloneMansory StalloneMansory StalloneMansory Stallone
De tuner Mansory heeft weer een nieuw slachtoffer gevonden om z'n tuningslusten op te botvieren: de Ferrari F12 Berlinetta. Het resultaat is de Stallone.

De meeste autoliefhebbers zijn al onwaarschijnlijk blij als ze even een blokje om mogen met de nieuwe Ferrari F12 Berlinetta, maar voor sommigen die daadwerkelijk deze supercar kunnen kopen is zelfs het buitenaardse prestatieniveau en het toch niet bepaald bescheiden uiterlijk nog niet genoeg. Voor die mensen heeft Mansory nu de Stallone ontwikkeld.

De Stallone volgt het bekende recept van Mansory: een 'opvallende' bodykit is het hoofdingrediënt. We zien een nieuwe motorkap, een andere voorbumper, sideskirts, een achterspoiler en een diffuser voor tussen het nieuwe uitlaatsysteem. De voorwielen hebben een diameter van 21 inch, achter is dit zelfs 22 inch. Binnenin zorgt Mansory voor een duidelijk aanwezige zwart-rode kleurencombinatie van weldadig leder.

Het is niet alleen maar uiterlijk vertoon. Het nieuwe uitlaatsysteem zorgt -in combinatie met een aangepast motormanagement- voor een vermogen van 775 pk. Dat is toch mooi 35 pk meer dan de gewone F12 Berlinetta biedt.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.