Land Rover viert vijftigste verjaardag Range Rover

Drie unieke Heritage-kleuren

Range Rover 50 jaar
Range Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaarRange Rover 50 jaar

Het is vandaag precies vijf decennia geleden dat Land Rover de eerste Range Rover introduceerde. Om de verjaardag van de luxe SUV te vieren, komen de Britten met een speciale editie.

De Range Rover Fifty wordt als feestnummer in gelimiteerde oplage van 1.970 stuks wereldwijd verkocht. Dat aantal is uiteraard een verwijzing naar zijn introductiejaar. Als basis wordt de luxe Autobiography-versie gekozen. Voor de buitenkant heeft Land Rover een aantal exclusieve kleuren klaarliggen die een knipoog zijn naar het origineel. De blauwe Tuscan Blue-kleur en gouden Bahama Gold vallen met name op. Davos White is voor de meer behoudende feestvierder. Verder staan er twee unieke 22-inch wielen op het menu van de Fifty.

Daarbij mag een flinke reeks Fifty-logo’s en opschriften niet ontbreken. Deze worden zowel binnen als buiten her en der verwerkt. De Range Rover Fifty is leverbaar in zijn normale lengte, maar ook in verlengde vorm. Op de motorenlijst staan alle bekende benzine-, diesel- of plug-in aandrijflijnen. Prijzen van de unieke versie worden nog niet gedeeld.

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.