Land Rover schijnt licht op Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport
De Freelander wordt opgevolgd door de Land Rover Discovery Sport. Vandaag plagen de Britten opnieuw met de auto die we volgend jaar op de markt verwachten.

In New York toonde Land Rover in april al de Discovery Vision Concept, een voorproefje op de opvolger van de Freelander. De instap-Land Rover wordt omgedoopt tot Freelander Sport, vandaag krijgen we meer van die SUV te zien.

We zien een bestickerd exemplaar een luchtje scheppen. Z'n camouflerende jas heeft een 'transparant'-effect, Land Rover gunt ons zo een blik op het binnenste van de Freelander Sport. Achterin is een derde zitrij goed zichtbaar. De Discovery Sport komt dan ook in twee smaken op de markt: als vijf- en als zevenzitter. De vijfzitter moet het met twee zitrijen doen. In het Verenigd Koninkrijk heb je overigens minder te kiezen, de Discovery Sport komt daar alleen als zevenzitter in de prijslijsten te staan.

Volgend jaar verwachten we de Discovery Sport op de markt.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum