Land Rover Discovery volgens Startech

Volgehangen naar de IAA

Land Rover Discovery Startech
Land Rover Discovery StartechLand Rover Discovery StartechLand Rover Discovery StartechLand Rover Discovery StartechLand Rover Discovery Startech
De Land Rover Evoque is een graag geziene gast in de showrooms van tuners, maar ook de Discovery ontkomt niet aan de grijpgrage handjes van de aanpassers. Startech brengt zijn visie op de nieuwe Discovery naar de IAA van Frankfurt.

Startech heeft een bodykit ontwikkeld voor de vijfde generatie Discovery, een pakket bumpers met een overdaad aan koelopeningen. De SUV staat op 22 inch metende lichtmetalen wielen en krijgt op zijn voorscherm een Startech-beeldmerk waarin de vlag van het Verenigd Koninkrijk is verwerkt. Aan de achterzijde nemen we een wel heel opmerkelijk getekende bumper waar, een exemplaar waarbij rekening is gehouden met de toevoeging van een trekhaak.

In het interieur plakt de tuner uiteraard zijn eigen logo's en ook legt het bedrijf eigen vloermatten en aluminium pedalen in de Discovery. Van motorische aanpassingen is geen sprake.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum