Land Rover Discovery (Sport) op grijs kenteken

Geen adres onbereikbaar

Land Rover Discovery en Discovery Sport Commercial
Land Rover Discovery en Discovery Sport CommercialLand Rover Discovery en Discovery Sport CommercialLand Rover Discovery en Discovery Sport CommercialLand Rover Discovery en Discovery Sport CommercialLand Rover Discovery en Discovery Sport CommercialLand Rover Discovery en Discovery Sport CommercialLand Rover Discovery en Discovery Sport CommercialLand Rover Discovery en Discovery Sport Commercial
Land Rover voegt Commercial-uitvoeringen toe aan het leveringsgamma van de Discovery en Discovery Sport.

Voor koeriers en andere bezorgdiensten is geen adres meer onbereikbaar dankzij de nieuwe Commercial-uitvoeringen van de Discovery en Discovery Sport. De twee nieuwe LaRo's op grijs kenteken zijn per direct te bestellen. Voor de Discovery Sport Commercial vraagt Land Rover minimaal € 32.680. De Discovery Commercial gaat vanaf € 49.180 van de hand.

Vanbuiten verraden slechts de geblindeerde zijruiten dat je een Commercial-uitvoering voor je hebt. Uiteraard is bij beide Discovery's een van een ruit voorzien tussenschot geplaatst dat de laadruimte van de voorste stoelen scheidt. Opvallend detail: in de Discovery Commercial is het tussenschot asymmetrisch vormgegeven, een knipoog naar de achterzijde van het model. Voor de Disco' Commercial is naast een optionele koel- en verwarmbare bagageruimte ook een uitneembare vloer leverbaar, een optie waarmee een vlakke laadvloer ontstaat waar twee europallets op passen. Achter in de Discovery Sport Commercial is plek voor één europallet.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum