Land Rover Defender nóg eens langs tuner

Defender prikkelt creativiteit Ares en JE

Land Rover Defender Ares Design JE Motorworks
Wie dacht dat het na de bouw van het laatste exemplaar stil zou worden rond de Land Rover Defender, heeft het mis. Ares Design en JE Motorworks zijn ermee aan de slag gegaan.

Ares Design, onder leiding van oud-Lotus-baas Dany Bahar, heeft samen met JE Motorworks de Defender tegen het licht gehouden. De wijzigingen gaan verder dan een stel nieuwe bumpers, want ook de techniek krijgt een opfrisser.

Dankzij onder andere de flinke wielkastverbreders, nieuwe grille, dikke stalen bumpers en sideskirts en natuurlijk dankzij de gigantische wielen krijgt de Defender een lekker overdadig uiterlijk. Zoals gezegd blijft het niet bij uiterlijk vertoon. JE Motorworks zorgt ervoor dat de 286 pk sterke 4,2-liter V8 de auto goed van z'n plek krijgt. Het nam de ophanging, het differentieel en het uitlaatsysteem onder handen.

Er worden 53 exemplaren van de Defender volgens dit recept omgetoverd. Welk bedrag Ares daarvoor wil ontvangen, is nog niet bekend.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum