Land Rover Defender in Den Haag

Met prins Harry erbij

Land Rover Defender

In de aanloop naar een groot sportevenement kreeg het Haagse Zuiderpark hooggeplaatst bezoek van de Britse prins en tevens kakelverse vader Harry. Voor ons belangrijker is het achtergrondpubliek, want daar staat de komende Land Rover Defender opgesteld.

De komende vijfde Invictus Games, een sportevenement dat wordt gehouden voor gewonde en gehandicapte militairen, was de reden voor het bijzondere bezoek. Jaguar Land Rover is sinds 2014 partner van het evenement, waarbij de focus op het herstel en de revalidatie van de militairen ligt. Op het indoor-sportveld parkeert Land Rover een prototype van de nieuwe Defender.

Weliswaar hebben we die al meerdere keren voorbij zien komen, maar door een nieuwe wrap krijgen we een beter beeld van de neus. Zo krijgen de vierkante koplampen meer vorm en valt de dikke bumperpartij op. De grille krijgt een indeling die wordt gekenmerkt door vierkante en ovale vormen. Naast de Defender staat een Range Rover Sport die is uitgerust met een prototype van de ‘Mobility Door’. Daarmee kunnen inzittenden het portier openen en sluiten met elektrische ondersteuning. Het dichttrekken van de deur wordt daar bijvoorbeeld een veel gemakkelijkere operatie van.

De onthulling van de nieuwe Defender staat voor later dit jaar gepland. Het sportevenement vindt volgend jaar van 9 tot 16 mei in Den Haag plaats.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum