Lamborghini Urus komt geruisloos voorbijrijden

Stekker-Urus

Lamborghini Urus spyshots
Lamborghini Urus spyshotsLamborghini Urus spyshotsLamborghini Urus spyshotsLamborghini Urus spyshotsLamborghini Urus spyshots

Lamborghini doet tegenwoordig ook aan stekkerauto's. Sterker zelfs: het nieuwe topmodel Revuelto is altijd een plug-in hybride. Dan kan de Lamborghini Urus niet achterblijven.

Dat een plug-in hybride erg indrukwekkend kan zijn, bewijzen de nieuwe BMW XM, Ferrari SF90 en de Lamborghini Revuelto wel. De Revuelto is binnenkort niet de enige plug-in hybride Lamborghini meer, want de Urus komt met een deels elektrische aandrijflijn. Nu heeft de spionagefotograaf die andermaal op de foto gezet.

Op deze nieuwe foto's zien we rechts achter op de nog stevig ingepakte Urus een klepje zitten, maar dat is gewoon de reguliere tankklep. Op een eerder gespot exemplaar was op dezelfde plek aan de linkerkant ook nog een klepje te zien en de spionagefotograaf verzekert ons dat dat bij deze eveneens het geval is.

Waarschijnlijk krijgt de plug-in hybride Urus dezelfde aandrijflijn als de Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid. Daarin wekt een 4-liter V8 samen met een elektromotor een systeemvermogen van 680 pk op. Genoeg voor de plug-in-Urus om in Urus Performante-regionen te komen. Overigens zit er tevens een volledig elektrische Lamborghini Urus in het vat, maar daarop moeten we nog tot 2029 wachten. De eerste elektrische Lamborghini komt in 2028 en dat wordt een 2+2.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (6)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens