Lamborghini Aventador SV: 750 briesende paarden

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce
Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Lamborghini Aventador SVLamborghini Aventador SVLamborghini Aventador SVLamborghini Aventador SVLamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce
Lamborghini heeft zojuist de Aventador SV aan de buitenwereld getoond. De overtreffende trap van de al niet malse supercar schopt het tot 750 pk!

De nachtmerrie van elke matador is wakkergeschud. Lamborghini heeft in Genève de rode lap voor de Aventador SV gehouden: de krachtigste Aventador die we tot nu toe hebben gezien.

De Super Veloce perst 750 pk uit z'n gigantische V12. Al deze paarden worden naar alle vier de wielen gestuurd. Hij krijgt een uitgebreide set spoilers mee. Uiteraard slankt hij iets af vergeleken met de reguliere Italiaan. Het totaalgewicht ligt dankzij de toepassing van koolstofvezel zo'n 50 kilo lager dan voorheen, hij legt nu 1.525 kilo in de schaal.

Doordenderen doet de SV tot 350 km/h. In 2.8 seconden staat de 100 km/h op de klok. In het interieur heeft Lamborghini 'Carbon Skin' toegepast, een lichtgewicht goedje dat we ook op het dashboard en op de deurpanelen tegenkomen. Ook zijn er speciale, extra lichte stoelen gemonteerd. Prijzen beginnen bij 327.000 euro exclusief BTW en belastingen...

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.