LaFerrari XX duikt opnieuw op

LaFerrari XX
Een Tsjechische fotograaf heeft het voor elkaar gekregen om de LaFerrari XX van dichtbij op de foto te zetten!

De uit Tsjechië afkomstige autospotter Takis Kaitatzis bracht deze week een bezoekje aan het Italiaanse circuit Adria International Raceway. Gelukkig had Kaitatzis z'n camera bij zich, hij liep er namelijk de LaFerrari XX tegen het lijf!

Nog altijd is de overtreffende trap van de LaFerrari - die het onder andere gaat opnemen tegen de evenmin straatlegale McLaren P1 GTR - zwaar gecamoufleerd, maar de extreme Ferrari laat iets meer van z'n jas zien. Het is namelijk voor het eerst dat we de bijzondere, uit twee delen bestaande achtervleugel achter op de LaFerrari tegenkomen. Ook kunnen we voor het eerst een blik op het interieur werpen, al betreft het hier - getuige de afwerking - nog geen definitieve versie.

Volgens Amerikaanse media wordt de LaFerrari XX - die zo'n 1.050 pk gaat krijgen - begin december tijdens het Ferrari Mondiali evenement in Abu Dhabi gepresenteerd.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.