Kleine facelift voor Mercedes-Benz GLA

Zoek de verschillen

Spyshots Mercedes-Benz GLA
Spyshots Mercedes-Benz GLASpyshots Mercedes-Benz GLASpyshots Mercedes-Benz GLASpyshots Mercedes-Benz GLASpyshots Mercedes-Benz GLASpyshots Mercedes-Benz GLASpyshots Mercedes-Benz GLASpyshots Mercedes-Benz GLA

De huidige generatie Mercedes-Benz GLA is al enkele jaren onder ons en dus wordt er in Duitsland hard gewerkt aan een gefacelifte variant. Die vernieuwde GLA is nu voor het eerst tijdens testwerk in het openbaar gesnapt.

Mercedes-Benz stelde eind 2019 de tweede generatie GLA voor. Bij zijn generatiewissel werd de GLA meer dan zijn voorganger een compacte SUV-achtige, een auto die met zijn volledig eigen carrosserie meer afstand nam tot de A-klasse waar hij zijn techniek mee deelt. Op deze set spionagefoto's is de vernieuwde GLA voor het eerst te zien, maar reken er maar niet op dat hij nog dit jaar bij de dealers staat. De GLA is pas sinds 2020 op de markt en dus zetten we voor de gefacelifte GLA in op een marktintroductie die ergens in de tweede helft van 2023 plaatsvindt.

Op heftige uiterlijke aanpassingen hoef je overigens niet te rekenen. De GLA op deze foto's - gezien de grille uitgevoerd met het AMG Line-pakket - krijgt ogenschijnlijk vernieuwde, plattere koplampen die enigszins lijken op die van de C-klasse. Aan het stickerwerk te zien voert Mercedes-Benz ook kleine designupdates door aan de achterkant van de GLA, al verwachten we hier vooral achterlichten met een vernieuwde indeling waar al iets van te zien is. Het bumperwerk lijkt de faceliftsessie ongewijzigd te doorstaan. Natuurlijk zal de GLA profiteren van de meest recente versie van het MBUX-multimediasysteem.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz GLA

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum