Karma Automotive schetst coupé

Van de hand van Pininfarina

Karma teaser

Karma Automotive pakt later deze maand stevig uit in Sjanghai. Het merk toont er drie nieuwkomers, waar deze coupé er eentje van is.

Karma Automotive kondigde onlangs aan dat het maar liefst drie nieuwe modellen zou meenemen naar Auto China, de grote autobeurs die later deze maand in Sjanghai zijn poorten opent. Karma toont er de volledig nieuwe Revero én brengt twee studiemodellen mee. Een van die prototypes is de auto waar Karma vandaag weer een stukje van laat zien.

De kersverse showauto is samen met designhuis Pininfarina ontworpen en dat trekt op een autobeurs natuurlijk lekker de aandacht. De nog naamloze nieuwkomer krijgt brede, platte ledkoplampen, een brede grille met verticale spijlen, maar lijkt van opzij bezien een relatief ingetogen koets te dragen. Op de Chinese beursvloer komt het model naast de Karma Vision Concept te staan, een tweede concept-car van Karma. Meer details volgen later!

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.