Jaguar vestigt bijzonder record met XF Sportbrake

XF Sportbrake blijkt snelle trekker

Jaguar XF Sportbrake Graham Bell
Jaguar XF Sportbrake Graham BellJaguar XF Sportbrake Graham BellJaguar XF Sportbrake Graham BellJaguar XF Sportbrake Graham BellJaguar XF Sportbrake Graham BellJaguar XF Sportbrake Graham BellJaguar XF Sportbrake Graham Bell
Een Jaguar XF Sportbrake heeft samen met de Britse skiër Graham Bell een bijzonder record op zijn naam gezet. De XF Sportbrake heeft de voormalige olympiër op hoge snelheid over het ijs getrokken.

De succesvolle recordpoging vond plaats op Jaguar Land Rovers Arctic Revi-testcentrum in het Zweedse Arjeplog bij een temperatuur van -28 graden Celsius. Skiër Graham Bell werd, op de lange latten, over het ijs voortgetrokken door een hagelnieuwe XF Sportbrake. Dat gebeurde met een gemiddelde snelheid van 188,3 km/h en daarmee is het oude record, dat op 112,7 km/h lag, ruimschoots verbroken.

Of het nuttig is, is een tweede, maar het levert wel fraaie platen, een fijne video en een aandachtsmomentje voor Jaguar op.

De video zie je hieronder:

Video

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum