Jaguar tilt E-Pace weer op podium

Onthulling op 13 juli

Jaguar E-Pace teaser
Over een ruime week voegt Jaguar de E-Pace aan zijn line-up toe. Vandaag wordt de auto ingepakt en wel door de Engelsen zelf aan de wereld voorgesteld.

In de vorm van deze ingepakte E-Pace krijgt de F-Pace straks een kleinere SUV-broer. Het model, niet te verwarren met de elektrische i-Pace, is al diverse keren voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen en onlangs toonde Jaguar de eerste flarden van het naakte plaatwerk. De drie foto's die vandaag getoond zijn, laten zien hoe de E-Pace aan diverse hitte- en koudetests wordt onderworpen.

Jaguar strooit met cijfers die aangeven dat er behoorlijk uitgebreid is getest met de op stapel staande E-Pace. Het merk spreekt over 150 prototypes waar 500 engineers meer dan 120.000 uur aan testwerk hebben besteed. Ook zouden meer dan 400 ronden op de Nürburgring gereden zijn. In woestijnen in het Midden-Oosten is de auto getest bij temperaturen tot 48 graden Celcius. Aan de andere kant van het temperatuurspectrum staan de koudetests die rond de poolcirkel bij -40 graden zijn uitgevoerd.

De E-Pace, Jaguar noemt het een sportieve SUV, krijgt standaard vierwielaandrijving en komt beschikbaar met een mix van Ingenium benzine- en dieselmotoren. Over een ruime week weten we meer. Op 13 juli gaat het doek er namelijk compleet af!

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.