Jaguar F-Pace ook als D300 Sport en P400 Sport

Meer zescilinderkeuze

Jaguar F-Pace Sport

Wie in de markt is voor een Jaguar F-Pace met een zescilinder benzine- of dieselmotor krijgt meer keuze. Voor zowel de D300 als de P400 komt er een nieuwe, Sport geheten uitvoering.

Qua vermogen staat de 404 pk sterke plug-in hybride Jaguar F-Pace P400e met viercilinder bovenaan de lijst, maar Jaguar levert ook nog altijd mild-hybride 3,0-liter zes-in-lijns in de F-Pace. Dan ben je aangewezen op de D300 (diesel) en de P400 (benzine), die respectievelijk 300 en 400 pk sterk zijn. Voor die bovenaan de prijslijst gevestigde motorversies brengt Jaguar nu een Sport-uitvoering op de markt. Je raadt het misschien al: die nemen voortaan de bovenste twee plekken op de prijslijst in.

De Jaguar F-Pace D300 Sport is de 'goedkoopste' van de twee, met een vanafprijs van €127.704. De Jaguar F-Pace P400 Sport doet er een schepje bovenop en kost minstens €134.324. Respectievelijk een prijsverschil van €19.141 en €18.940. Een fors verschil, maar daar krijg je uiteraard ook het een en ander voor terug. Om te beginnen staan ze allebei op nieuwe 21-inch wielen, gespoten in de kleur Gloss Black. Zwart is het verder vanwege het Black Pack. Op het merklogo na zul je geen traditionele verchroomde accenten meer treffen aan de buitenkant. Bovendien is de F-Pace als Sport voorzien van privacy glass. Qua carrosseriekleuren bestaat de keuze uit negen metallic kleuren, waarvan twee speciale: Carpathian Grey en Charente Grey.

Jaguar F-Pace Sport

In het interieur van de F-Pace Sport tref je met Windsor-leer beklede sportstoelen en een Satin Charcoal Ash genaamd houtfineer. Standaard is het Smartphone Pack aanwezig voor het Pivi Pro-infotainmentsysteem, waarmee je via Android Auto of Apple CarPlay je telefoonapps op het centrale scherm kunt gebruiken. Het is daarbij ook mogelijk om twee telefoons tegelijk te verbinden. Ten slotte is de F-Pace als Sport er klaar voor om via Amazon Alexa spraakcommando's op te volgen of 'terug te praten'.

Zowel de Jaguar F-Pace D400 Sport als de Jaguar F-Pace P400 Sport zijn per direct te bestellen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum