Irmscher voert Opel Astra GTC alvast op

Irmscher Opel Astra
De Opel Astra GTC ziet er lekker sportief uit, en daarom is het voor de liefhebbers toch een kleine teleurstelling dat de OPC-versie er niet direct is. Irmscher biedt nu de helpende hand met een extra gemene versie van de driedeurs Astra.

Om het gemis van de OPC te compenseren zorgt Irmscher allereerst voor motortuning. Door een nieuw uitlaatsysteem stijgt het vermogen van de 1,6-liter turbomotor van 180 naar 212 pk. Het maximumkoppel wordt 274 Nm.
Optisch is het niet te missen dat dit een bijzondere Astra GTC is. Irmscher verlaagt de Opel bijvoorbeeld met dertig millimeter en monteert 21-inch lichtmetaal. Ook zorgt de tuner voor sportveren. Aan de voorzijde laat de GTC een nieuwe grille en een andere voorbumper met spoilerlip zien. Aan de zijkant zijn er skirts en aan de achterzijde noteren we een dakspoiler en een diffusor.
Irmscher toont z'n creatie voor het eerst op de IAA in Frankfurt aan het grote publiek. De persdag vindt plaats op 13 september, vanaf 15 september is het grote publiek welkom in de beurshallen.

PRIVATE LEASE Opel Astra

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (39) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum