‘Introductie Lagonda uitgesteld’

Blik in de toekomst

Aston Martin Lagonda All-Terrain Concept
Aston Martin Lagonda All-Terrain ConceptAston Martin Lagonda All-Terrain ConceptAston Martin Lagonda All-Terrain ConceptAston Martin Lagonda All-Terrain ConceptAston Martin Lagonda All-Terrain Concept

Met een verse en vooral forse investering op zak is het voor Aston Martin tijd om vooruit te kijken. Het Britse AutoExpress doet dat samen met CEO Andy Palmer en daaruit blijkt dat de mensen die smachtend op Lagonda zitten te wachten, nog iets langer geduld moeten hebben.

Tijdens de Salon van Genève vorig jaar liet Aston Martin naast een trio sportievelingen een bijzondere concept-car zien: de Lagonda All-Terrain. Met die auto liet Aston Martin zien dat Lagonda als luxemerk geherintroduceerd wordt. Het eerste model belooft een volledig elektrische SUV te worden. Destijds sprak Aston Martin over een introductie in 2022, maar uit het jongste gesprek met Palmer blijkt dat flink vooruit te zijn geschoven.

“Onze strategie met Lagonda is niet dood, maar loopt wat vertraging op.” Hoeveel vertraging wordt niet precies duidelijk, maar volgens AutoExpress hoeven we de herintroductie niet voor 2025 te verwachten.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.