Infiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrent

Infiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrent
Infiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrentInfiniti Q50 Eau Rouge: hint naar M3-concurrent
Stel, wij komen bij Infiniti in de nabije toekomst met een concurrent van de BMW M3, hoe gaat zo'n extra gepeperde Q50 er dan uitzien? Dat is waar de Infiniti Q50 Eau Rouge naar hint. Er zijn nog geen gegevens over de aandrijflijn maar het merk maakt wel tot in detail bekend waar het heen gaat met het uiterlijk.

De Infiniti Q50 Eau Rouge heeft sowieso een opvallende naam. Hij is immers vernoemd naar een van de beroemdste circuitbochten ter wereld: de fabelachtige Eau Rouge-bocht van Spa-Francorchamps.

We zien veel koolstofvezel, 21 inch wielen, een verlaagd onderstel, en natuurlijk een diffuser achter. Ook is het dak van carbon. Nog opvallender: het remlicht in de stijl van een regenlamp die gebruikt wordt in de Formule 1. Infiniti Red Bull Racing heeft zich dan ook met de Eau Rouge bemoeid.

Natuurlijk staat de Eau Rouge op de show in Detroit. Over de motorisering laten de mensen van Infiniti nog niets los. De Q50 maakt in Nederland de komende weken zijn debuut in de showrooms. Er is keuze uit een 2,2-liter diesel en een Q50 V6 Hybrid. Die laatste komt al tot 354 pk. Een eventuele productieversie van de Eau Rouge zal daar naar alle waarschijnlijkheid nog dik overheen gaan.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.