Beter in beeld: Infiniti QX50 Concept

Nieuwe cross-over naar Detroit

Infiniti QX50 Concept
Vorige week konden we je de eerste afbeelding van Infiniti's nieuwe QX50 Concept laten zien. Vandaag hebben we meer beeldmateriaal van het nieuwe studiemodel te pakken.

Infiniti's QX50 staat te trappelen om het Amerikaanse publiek voor zich te winnen tijdens de North American International Auto Show, die volgende week losbarst in Detroit. De doorontwikkeling van de Sport Inspiration Concept die vorig jaar in China werd gepresenteerd, laat zien hoe de nieuwe QX50 eruit moet komen te zien.

De nieuwe QX50 is volgens Infiniti getekend volgens de nieuwe Powerful Elegance-designtaal. De nieuwe cross-over is voor Infiniti overigens zeer welkom. Het gelijknamige model dat op dit moment in de showrooms staat, stamt in de basis uit 2007 en is daarmee nu zo'n tien jaar oud. De QX50 Concept heeft een bijzonder kloppend hart. Een productierijpe 2,0-liter viercilinder turbomotor met variabele compressieverhouding, een primeur in autoland, is goed voor 272 pk en 390 Nm. Geen nieuw model zonder hightech-snufjes. Zo krijgt de QX50 Concept semi-autonome ProPilot-techniek mee.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.