Infiniti Q50 Eau Rouge Concept klaar voor Detroit

Infiniti Q50 Eau Rouge Concept klaar voor Detroit
Infiniti Q50 Eau Rouge Concept klaar voor DetroitInfiniti Q50 Eau Rouge Concept klaar voor DetroitInfiniti Q50 Eau Rouge Concept klaar voor DetroitInfiniti Q50 Eau Rouge Concept klaar voor DetroitInfiniti Q50 Eau Rouge Concept klaar voor Detroit
Infiniti grijpt de North American Auto Show in Detroit aan om z'n Q50 nog wat meer in het zonnetje te zetten. De speciale Eau Rouge Concept, een verwijzing naar de racerij, moet daarvoor gaan zorgen.

De Q50 Eau Rouge Concept lijkt ons voortijdig een blik te gunnen op accessoires die de Infiniti Performance Line in de toekomst aan gaat bieden.

We zien onder meer 21-inch lichtmetaal en koolstofvezel voor het dak en de spiegelkappen. Ook de splitter en de geïntegreerde achterspoiler zijn van dit materiaal gemaakt.

Door de grote luchtinlaten vermoeden we dat er ook een (forse) vermogensupgrade in het verschiet ligt, maar daarover zal Infiniti ons in de aanloop naar de NAIAS waarschijnlijk nog meer vertellen.

De Infiniti Q50 Eau Rouge Concept wordt op 14 januari aan het publiek getoond in Detroit.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.