In volle glorie: Ferrari FF in de Dolomieten

Ferrari FF in de Dolemieten
Ferrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF in de DolemietenFerrari FF
Over het uiterlijk verschillende smaken, maar feit is dat de Ferrari FF een bijzondere auto is om te zien. Zeker in deze reeks foto's, genomen in z'n natuurlijke omgeving.

Met z'n bulderende V12, vierwielaandrijving en aparte vormen, om plaats te bieden aan vier stoelen, is de Ferrari FF zonder meer een opmerkelijke auto. In AutoWeek 15 van dit jaar beschreven we in een Posterstory onze eerste indrukken van het rijden met de Italiaan. Vandaag trakteren we je op een reeks foto's van de FF, genomen in de omgeving van de Dolemieten. Daar poseert de auto voor ons in onder andere het stadje Brixen en de besneeuwde bergpassen van het gebied.

Als je zo van de auto gecharmeerd bent dat je 'm graag zou willen kopen, neem dan maar een flink pak geld mee: voor niet minder dan 376.271 euro, inclusief belastingen, verwisselt de Ferrari FF van eigenaar. Maar dan krijg je ook een auto met een 6,3-liter V12, goed voor 660 pk en 683 Nm. Daarmee gaat de FF van nul tot honderd gaat in 3,7 seconden, tot aan een topsnelheid van 335 kilometer per uur.
Lezersreacties (49) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.