Ferrari warmt op voor vernieuwde FF

Onthulling op 15 februari

Ferrari teaser
Werpen we een blik in de stal van Ferrari, dan vinden we daar de FF als oudste steigerende paard. Spoedig wordt de eigenzinnige Italiaan aangescherpt en daar hebben we nu het eerste bewijs van.

Ferrari heeft de laatste jaren de anti-rimpelcrème fanatiek toegepast op zijn modellen. Met de California T werd een frissere, van turbospieren voorziene California gepresenteerd en met de 488 GTB kreeg de 458 vers bloed. Ook de F12 ontkwam niet aan een bijpuntsessie en keerde terug in de vorm van de F12 TDF. De sinds 2011 verkochte FF staat nog altijd in zijn eerste vorm in de orderboeken, maar ook daar komt verandering in.

De Italiaanse supercarfabrikant heeft namelijk een uitnodiging naar zijn klanten gestuurd waarop we flarden van de geüpdatete FF kunnen zien. In tegenstelling tot zijn stalgenoten krijgt de vernieuwde versie van de FF geen drukvulling. In oktober vorig jaar konden we al melden dat Ferrari voor het vierwielaangedreven model nog blijft kiezen voor een atmosferische V12. Op 15 februari wordt de vernieuwde FF gepresenteerd.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.