Het bewijs: Ferrari FF was bijna SUV geweest

Ferrari F151 was bijna eerste SUV van het merk

Het bewijs: Ferrari FF was bijna SUV geweest
Het bewijs: Ferrari FF was bijna SUV geweestHet bewijs: Ferrari FF was bijna SUV geweestHet bewijs: Ferrari FF was bijna SUV geweestHet bewijs: Ferrari FF was bijna SUV geweestHet bewijs: Ferrari FF was bijna SUV geweest
De excentrieke Ferrari FF geldt nu als shooting brake, maar het had niet veel gescheeld of de auto was een SUV geweest.

Uit deze foto's van het Italiaanse Corriere della Sera blijkt dat Italdesign Giugiaro deze SUV-achtige 'F151' voorstelde toen Ferrari designstudio's uitnodigde om ontwerpen voor de FF in te dienen. Het Italiaanse sportwagenmerk besloot deze suggestie echter te laten voor wat deze was.

De Italiaanse krant meldt dat deze auto nu in het bezit van een privéverzamelaar is. De F151 heeft een nummerplaat op de achterzijde, maar de donkere ruiten en het ontbreken van buitenspiegels doen vermoeden dat er weinig te rijden valt met dit prototype.

Het idee van een Ferrari SUV is dus van alle tijden. En ondanks de claim van Sergio Marchionne dat Ferrari voorlopig niet met een SUV zal komen, weet je het maar nooit. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.