Ferrari FF nog specialer door Novitec

Ferrari FF nog specialer door Novitec
Ferrari FF nog specialer door NovitecFerrari FF nog specialer door NovitecFerrari FF nog specialer door NovitecFerrari FF nog specialer door NovitecFerrari FF nog specialer door NovitecFerrari FF nog specialer door NovitecFerrari FF nog specialer door NovitecFerrari FF nog specialer door Novitec
De Ferrari FF is al een auto die je met geen enkele andere kunt verwarren, maar het kan altijd nog specialer. Met de bananenschuimpjesgele creatie van Novitec zet je helemaal iets speciaals op je oprijlaan neer!

Allereerst krijgt de 6,3-liter V12 van de FF er van Novitec 42 pk bij. Het totaal komt zodoende op 702 pk uit. De topsnelheid is nu 340 km/h, 5 km/h sneller dan de standaardauto. Een door Novitec ontwikkeld uitlaatsysteem zorgt indien gewenst via een druk op een speciale knop op het stuur voor een extra heftig geluid. Om al het geweld te beteugelen, heeft de FF een aangepast onderstel gekregen.

De speciale FF heeft voor wielen met een diameter van 21 inch, achter hebben ze zelfs een diameter van 22 inch. De nieuwe koolstofvezel bodykit bestaat uit een spoilerlip aan de voorzijde, een dakspoiler, een achterspoiler en een diffuser aan de achterzijde. De achterlichten hebben een koolstofvezel omhulsel, net als de buitenspiegels.

Ferrari biedt koolstofvezel voor de schakelflippers van de automaat aan. Ook voor de rest van het interieur biedt Novitec – hoe kan het ook anders - veel koolstofvezelopties en andere soorten leder aan.

Lezersreacties (45) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.