Hyundai presenteert HDC-2 Grandmaster Concept

Voorbode van nieuwe zevenzits-SUV

Hyundai HDC-2 Grandmaster
Hyundai heeft tijdens de Busan Motor Show een nieuw studiemodel gepresenteerd. De nieuwe showauto draagt de ietwat geforceerde naam HDC-2 Grandmaster.

Kia presenteerde vanochtend de productieversie van de Niro EV tijdens de Busan Motor Show en nu laat het merk op die Zuid-Koreaanse autoshow de HDC-2 Grandmaster presenteert. Het studiemodel is het vervolg op de Le Fil Rouge (HDC-1), de concept-car die Hyundai begin dit jaar uit de doeken deed.

Net als die Le Fil Rouge dient de HDC-2 Grandmaster als vooruitblik op een nieuwe designtaal van het merk. De Grandmaster is een SUV waarvan het design vrij productieklaar lijkt. Denk de grote wielen weg en het is niet lastig meer om je een nieuwe SUV van het merk voor te stellen. Met de Telluride Concept blikte Kia al vooruit op een nieuwe fullsize SUV (Mohave-opvolger) en deze Hyundai laat in feite zien hoe Hyundais versie er in grote lijnen uit komt te zijn. De manier waarop de koplampen in de grille zijn verwerkt, doet sterk denken aan de wijze waarop dat bij de al genoemde Le Fil Rouge is gedaan. Wat er onder de kap van het studiemodel ligt, houdt Hyundai nog even onder de pet.

PRIVATE LEASE Hyundai

DirectLease
Hyundai i10 1.0i Comfort (5D/5H)
€ 298
 
DirectLease
Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100pk Comfort (5D/6H)
€ 409
 
DirectLease
Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort (5D/6A)
€ 479
 
DirectLease
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI i-Motion (5D/6H)
€ 559
 

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.