Hyundai laat Kona zelf zien

Kona in beeld zonder te 'lekken'

Hyundai Kona
Hyundai heeft besloten de Kona zelf in beeld te brengen. De afbeeldingen die we te zien krijgen onthullen nagenoeg volledig hoe de Koreanen hun compacte B-segmenter hebben vormgegeven.

Tot tweemaal toe verscheen de Kona al zonder camouflagewerk op internet. AutoWeek kon exclusief de achterzijde van de nieuwe Hyundai tonen en niet veel later verscheen ook het vooraanzicht van de Kona op de digitale kanalen. Nu heeft ook Hyundai afbeeldingen vrijgegeven van hoe zijn potentiële ix20-opvolger eruitziet.

De Kona krijgt voor Hyundai een nieuwe stijl mee, een stijl die zich kenmerkt door de zogeneomde twin-koplampunits. In de de toekomst gaan we die ook ook terugzien op andere modellen van het merk. Onder andere de nieuwe Santa Fe krijgt vergelijkbare kijkers in zijn front.

De Kona is vernoemd naar een district op Hawaii en deelt zijn technische basis naar verwachting met de i20. De Kona is niet de enige nieuwkomer uit Korea. we verwachten namelijk dat ook zustermerk Kia op termijn een dergelijk model lanceert. Deze auto gaat waarschijnlijk de Venga opvolgen. Wij denken dat diens broer ix20 van Hyundai door deze Kona wordt vervangen.

PRIVATE LEASE Hyundai Kona

DirectLease
Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort (5D/6A)
€ 529
 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum