Hyundai Elantra nu al op internet

Koreaanse sedan niet naar Nederland

Hyundai Elantra nu al op internet
Hyundai Elantra nu al op internetHyundai Elantra nu al op internetHyundai Elantra nu al op internetHyundai Elantra nu al op internetHyundai Elantra nu al op internetHyundai Elantra nu al op internetHyundai Elantra nu al op internet
Hyundai staat op het punt om de nieuwe generatie Elantra te lanceren. Vandaag hebben we de Koreaan helemaal in beeld.

Dankzij het Koreaanse AutoTribune hebben we nu al de auto op ons scherm waar Hyundai vorige week nog een teaser van de deur uit deed.

De Elantra die we vandaag te pakken hebben, is uiteraard een wat minder extravagante versie van de auto die we op de aanvankelijke designschets te zien kregen. De Elantra - in het thuisland Avante geheten - is alweer toe aan z'n zesde generatie. In november verwachten we hem tijdens de Los Angeles Auto Show in z'n geheel te kunnen zien.

De oer-Lantra was in Nederland tussen 1991 en 1995 te koop. De veel rondere tweede generatie stond tussen 1995 en 2000 (de Wagon tot 2001) in de prijslijst, waarna Hyundai voor Europa koos voor de aanduiding Elantra. Tussen 2000 en 2006 kon je hem in Nederland bestellen, waarna hij vervangen werd door de i30, die hier niet als sedan te krijgen was. Ook deze nieuweling zal ons land niet aandoen.

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.