Honda presenteert Avancier in China

Top-SUV is productieversie Concept D

Honda Avancier
Een jaar geleden trakteerde Honda de Chinezen op de Concept D, een vooruitblik op een vrij grote SUV. Dit jaar wordt de productieversie van die auto onthuld in Peking, de Avancier.

Zoals dat vaker gaat met concept-cars die een voorbode zijn van een productiemodel, heeft de Concept D z'n uitzinnig vormgegeven lichtunits en vele koelopeningen in moeten leveren voor bescheidener exemplaren. Toch blijft de basisvorm behouden. Dat betekent dat ook het eindproduct een nogal sterk aflopende daklijn heeft en de wielkasten duidelijk geaccentueerd zijn. De koplampen vallen nog steeds op, vooral dankzij de immense batterij leds.

De Avancier gaat in China dienstdoen als het topmodel van Honda. Onder de kap komt een relatief bescheiden 2,0-liter turbomotor te liggen die volgens Honda garant moet staan voor een 'dynamische rijbeleving'. De Avancier komt eind dit jaar op de markt in het enorme Aziatische land.

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.