Het horloge van 007

Het horloge van 007
Was het niet Michael Knight die via zijn horloge met zijn Firebird communiceerde? Anno 2008 kan James Bond dat ook. Speciaal voor de DBS is dit horloge ontwikkeld, waarmee de auto kan worden geopend en gesloten.
In de nieuwe James Bond-film, die in november komt, rijdt 007 opnieuw rond in een Aston Martin DBS. Eigenaren van zo'n auto kunnen nu ook toetreden tot de wondere wereld van de geheim agent. Speciaal voor bij hun auto is door Jaeger LeCoultre dit AMVOX2-horloge ontwikkeld. Daarin zit een transponder waarmee de DBS kan worden ont- en vergrendeld. Wanneer de Aston open moet, drukt de eigenaar op de linkerkant van het horloge op 'open' en wanneer de auto moet worden afgesloten drukt hij op 'close' aan de rechterkant. Een kind kan de was doen.   Alleen Aston Martin-dealers kunnen het horloge afstemmen op de auto. Het horloge is zo vormgegeven dat het goed aansluit op de vormen en materialen in het dashboard van een DBS. Bovendien zit in het horloge een doorkijkje zodat het mechaniek zichtbaar is. "Als de Aston Martin zijn remklauwen laat zien," aldus Jaeger LeCoultre. Het duurde achttien maanden voor de Jaeger de perfectie bij dit horloge had bereikt.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.