Goedkoopste Volkswagen ID4 is terug

Terug van weggeweest

Volkswagen ID4 Pure

Volkswagen brengt de minst dure uitvoering van de ID4 terug. Het merk haalde de Pure-uitvoering vorig jaar van de prijslijst, maar de Volkswagen ID4 Pure is nu weer terug. In twee smaken.

In het eerste kwartaal van vorig jaar schrapte Volkswagen de Pure-uitvoeringen van de Volkswagen ID4, maar die is vanaf nu weer leverbaar. De Volkswagen ID4 Pure is de variant die altijd een 52 kWh accu in zijn bodem heeft terwijl de hoger gepositioneerde varianten de grotere 77 kWh accu hebben. Wel valt er te kiezen uit twee vermogensvarianten.

De Volkswagen ID4 Pure is namelijk leverbaar met 148 pk en met 170 pk. In beide gevallen is een enkele elektromotor op de achteras verantwoordelijk voor de voortstuwing. De actieradius van beide versies bedraagt 361 kilometer. Een lege accu is met tot 50 kW weer vol te persen met nieuwe stroom. Wie €690 bijbetaalt, kan ook 135 kW snelladen. De Volkswagen ID4 Pure met 148 pk kost €43.690 en komt daarmee dus in aanmerking voor SEPP-subsidie. De ID4 Pure met 170 pk kost €45.390, maar mist de subsidieboot niet doordat de fiscale prijs ook onder de €45.000 ligt.

De standaarduitrusting van de Volkswagen ID4 Pure omvat onder meer 18-inch lichtmetaal, het Ready to Discover-multimediasysteem, Lane Assist, adaptieve cruisecontrol, parkeersensoren voor en achter en elektrisch instelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels.

PRIVATE LEASE Volkswagen ID4

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (69) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum