Glimp van nieuwe Renault Mégane RS

Renault Mégane RS
Natuurlijk krijgt ook de nieuwe generatie Renault Mégane een sportief topmodel. De nieuwe RS staat te trappelen voor zijn onthulling in Genève. Inmiddels is op een site van Renault Sport deze teaser geplaatst.
Renault toont over enkele weken de nieuwe Mégane RS op de Autosalon van Genève. De mensen in Dieppe, waar de Renault Sport-modellen worden gebouwd, zijn nog niet klaar voor compacte turbotechniek. De nieuwe RS is gewoon weer voorzien van de 2,0-liter turbomotor die ook in het huidige model ligt. Die krachtbron wordt voor het nieuwe model wel weer een flink stuk opgevoerd. Naar verluidt krijgt de nieuwe RS 250 pk. Deze teaser verraadt alvast dat het Alpine-logo ook aan deze Renault voorbijgaat. Aan de voorzijde is duidelijk het RS-logo te zien. Het gespierde uiterlijk van de nieuwe RS lijkt geïnspireerd op de Mégane Trophy raceauto. De spionagefoto's van de RS, die we onlangs toonden, laten weinig te raden over hoe het snelle model er uit komt te zien.

PRIVATE LEASE Renault Mégane

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum