Getuned: Nissan 350Z

Nissan 350Z Roadster Giacuzzo
De Duitse tuner Giacuzzo biedt voor zowel de Nissan 350Z coupé als roadster een uitgebreid tuningpakket aan. Het uiterlijk kan worden verfraaid en ook de techniek kan van meer kracht worden voorzien.
De Duitse tuner Giacuzzo biedt voor zowel de Nissan 350Z coupé als roadster een uitgebreid tuningpakket aan. Het uiterlijk kan worden verfraaid en ook de techniek kan van meer kracht worden voorzien.  Giacuzzo kan de 350Z voorzien van een bodykit die bestaat uit een voor- en achterspoiler en zijskirts en skirts aan de achterzijde. De spoorbreedte van de 350Z kan met 3 cm per al worden verbreed. Een actief onderstel kan de carrosserie naar wens van 2,5 tot 5,5 cm verlagen. Daarnaast is er een sportuitlaatsysteem dat 2 eindpijpen heeft met een diameter van 12,7 cm. Ook kan de Nissan worden voorzien van verlichte dorpels en is er een uitgebreid assortiment 18, 19 en 20 inch wielen.
De tuning van de motor blijft bescheiden. Het standaard luchtfilter kan worden vervangen door een 'carbon airbox' die zorgt volgens Giacuzzo voor een 'betere aanzuiging van de lucht en meer pk's'. 

Gerelateerde forumtopics