Geruchtenmolen: geen Infiniti Q50 Eau Rouge

Infiniti Q50 'Eau Rouge'
Infiniti zou de plannen voor de Q50 Eau Rouge in de ijskast hebben gezet. Voormalig Infiniti-topman Johan de Nysschen heeft die geruchten opgevangen uit de top van Nissan's luxemerk.

De Nysschen, tegenwoordig de CEO van Cadillac, zegt op zijn Facebook-pagina dat hij vernomen heeft dat Noburu Tateishi, verantwoordelijk voor Vehicle Test Technology bij Infiniti, een streep door de Q50 Eau Rouge heeft gezet. De Nysschen vermoedt dat het te maken heeft met zijn vertrek naar Cadillac. "Nu ik er niet meer ben om druk achter het project te zetten, lijken ze ermee op te gaan houden." Volgens hem lijkt het erop dat ze bij Infiniti niet warm te krijgen zijn voor een 'rijdersauto'.

De Q50 Eau Rouge Concept had de 3,8-liter V6-biturbo van de Nissan GT-R onder de kap, goed voor 568 pk en 600 Nm. Daarmee zou de auto het de Duitse concurrentie erg lastig maken, maar dat lijkt nu dus helaas niet te gaan gebeuren.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.