Gelekt: Renault Mégane RS

Zoveelste Franse lekkage

Renault Mégane RS gelekt
Renault heeft de Mégane RS voor de zoveelste keer niet onder de pet weten te houden. Morgenochtend wordt de hot hatch officieel gepresenteerd, al is het model nu al in z'n geheel in beeld verschenen.

Een Frans forum heeft foto's van de langverwachte RS-versie van de huidige generatie Mégane in handen weten te krijgen. De hete Franse hatchback heeft een naam hoog te houden en Renault Sport trekt alles uit de kast om ook van de nieuwe RS een ruig apparaat te maken.

Zo krijgt de Mégane RS waarschijnlijk dezelfde 1,8-liter viercilinder turbomotor als de Alpine A110, al levert die krachtcentrale in de RS fors meer pit. Waar de A110 het tot 252 pk en 320 Nm schopt, moet de nieuwe overtreffende trap van de Mégane over zo'n 300 pk gaan beschikken. De auto krijgt vierwielsturing en komt zowel met een handgeschakelde transmissie als met een automaat beschikbaar. Opnieuw zet Renault de hot hatch als Sport en als Cup op de bestellijst. Morgen hebben we alle details!

PRIVATE LEASE Renault Mégane

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (67) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum