Gelekt! LaFerrari grijnst de wereld in

Ferrari LaFerrari
Vandaag wordt de opvolger van de legendarische Ferrari Enzo onthuld. De eerste foto van de LaFerrari, zoals-ie gaat heten, is nu al gelekt!

LaFerrari, het is geen flauwe woordgrap om de nieuwe hypercar van Ferrari aan te duiden. Het hybride Italiaanse monster gaat als LaFerrari door het leven, en op Ferrarichat lekte vandaag de eerste afbeelding van het geavanceerde gevaarte.

We zien een breed grijnzend raspaard, dat met zijn vleugeldeuren een imposante uitstraling heeft. Volgens de eerste gelekte informatie levert de V12 800 pk en 700 Nm. Een elektrische motor stampt hier nog 163 paarden en 270 newtonmeters aan koppel bij. Een sprintje van 0 naar 100 km/h moet in minder dan drie seconden achter de rug zijn. Z'n topsnelheid? Ver boven de 350 km/h. De eerste 300 km/h moet overigens al na 15 seconden op de teller staan. Over een paar uur verwachten we de eerste officiële informatie te kunnen melden.

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.