Gefacelifte BMW 8-serie Coupé op pad

Minimale wijzigingen

Spyshots BMW 8-serie Coupé
Spyshots BMW 8-serie CoupéSpyshots BMW 8-serie CoupéSpyshots BMW 8-serie CoupéSpyshots BMW 8-serie CoupéSpyshots BMW 8-serie CoupéSpyshots BMW 8-serie CoupéSpyshots BMW 8-serie CoupéSpyshots BMW 8-serie CoupéSpyshots BMW 8-serie Coupé

De BMW 8-serie staat op het punt een zogenaamde Life Cycle Impulse (LCI) te ontvangen. Een facelift dus, de 8-serie Coupé is immers al sinds medio 2018 op de markt. Op een nieuwe serie spionagefoto's is de bijgeschaafde 8-serie Coupé vanuit alle hoeken te zien.

BMW legt de 8-serie Coupé binnenkort op de snijtafel. De een jaar na de 8-serie Coupé geïntroduceerde 8-serie Gran Coupé is al eens met drukverband om zijn snuit voorbij de lens van onze spionagefotograaf gereden en nu krijgt ook de 8-serie Coupé een facelift.

Wie geen fan is van de heftige grilles van de 4-serie en iX, kan rustig ademhalen. De vernieuwde 8-serie lijkt namelijk slechts iets plattere koplampen en aangescherpte bumpers te krijgen, al voert BMW waarschijnlijk ook enkele aanpassingen in het interieur door. Kijk ook niet gek op als de 8-serie kennismaakt met mild-hybride motoren.

Gerelateerde forumtopics