Vernieuwde BMW 8-serie Gran Coupé te zien

De laatste als eerste

Spyshots BMW 8-serie
Spyshots BMW 8-serieSpyshots BMW 8-serieSpyshots BMW 8-serieSpyshots BMW 8-serieSpyshots BMW 8-serieSpyshots BMW 8-serie

De BMW 8-serie Gran Coupé werd pas medio 2019 aan het wereldpubliek voorgesteld, maar dat deert München helemaal niets. BMW is namelijk gewoon al aan het testen met een gefacelift exemplaar, waarvan onze spionagefotograaf een stel kiekjes heeft gemaakt.

De Gran Coupé was de laatste carrosserievariant die BMW aan het leveringsgamma van de 8-serie toevoegde. De 8-serie was op dat moment al beschikbaar als Coupé en Cabrio. De drie modellen, die in feite de 6-serie Coupé, Cabrio en Gran Coupé opvolgden, krijgen op korte termijn al een facelift. Deze Life Cycle Impulse (LCI) lijkt echter geen heftige wijzigingen in petto te hebben.

Op deze spionagefoto's is de vernieuwde 8-serie Gran Coupé al te zien. Wie geen warme gevoelens gewijzigde 8-serie lijkt die uitgesproken koelopeningen namelijk niet te krijgen. BMW geeft de 8-serie straks iets plattere koplampen en herziene bumpers aan zowel voor- als achterzijde. De achterlichtunits krijgen waarschijnlijk een andere lichtsignatuur. Mogelijk monteert BMW ook motoren met mild-hybride techniek. Reken erop dat de wijzigingen eveneens voor de 8-serie Coupé en 8-serie Cabrio gaan gelden.

De gefacelifte 8-serie verwachten we in de tweede helft van dit jaar op de markt.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum