Gefacelifte Audi Q7 gesnapt

Q-achterna

Spyshots Audi Q7
Spyshots Audi Q7Spyshots Audi Q7Spyshots Audi Q7Spyshots Audi Q7Spyshots Audi Q7

Onze spionagefotograaf heeft zijn lens weten te richten op een ingepakte Audi Q7. De SUV gaat onder het mes en krijgt designkenmerken van de Q8.

Sinds de introductie van de Q8 is het die coupé-SUV die binnen Audi's SUV-afdeling de scepters zwaait. De Q8 kreeg op de tekentafel meer dan slechts een aflopende daklijn, want het model wijkt zowel aan de voor- als aan de achterzijde af van zijn conventioneler gelijnde Q7-broer. De Q7 draait mee sinds 2015 en krijgt binnenkort een facelift.

Audi verkleint het designtechnische gat dat zich tussen de Q7 en Q8 bevindt door ook die eerste een volledig nieuw front te geven, waarin we duidelijk kenmerken van de Q8 herkennen. De SUV krijgt nieuwe koplampen en een grille die een maatje krimpt ten opzichte van het huidige exemplaar. Ook achterop wordt de Q7 meer in lijn gebracht met de Q8. De auto krijgt een nieuwe achterbumper en achterlichtunits met een frissere indeling, compleet met verticale ledstreepjes. Of ook de Q7 tussen de achterlichten een lichtbalk krijgt, valt nog te bezien. Verwacht vanbinnen in elk geval ook de bij Audi tegenwoordig normale dubbele displays op de middenconsole.

PRIVATE LEASE Audi Q7

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.