G-Power pompt anabolen in BMW X5 M en X6 M

G-Power X6 M Typhoon
G-Power X6 M TyphoonG-Power X5 M TyphoonG-Power X5 M TyphoonG-Power X6 M TyphoonG-Power X5 M en X6 M TyphoonG-Power X5 M en X6 M Typhoon
Als we de naam G-Power tegenkomen, weten we dat het om serieus tuningswerk gaat. Ook in het geval van X5 M en X6 M gaat de tuner weer helemaal los.
De BMW X5 M en X6 M zijn natuurlijk sowieso al geen stakkers met hun 555 pk sterke V8, maar G-Power gaat nog een stapje verder. Het vermogen van het blok stijgt namelijk naar 600 pk. Ook de snelheidsbegrenzer sneuvelt in het tuningsproces, waardoor een maximumsnelheid van ver boven de 300 kilometer per uur in het verschiet ligt. In 4,7 seconden staat 100 kilometer per uur op de klok en de sprint naar 200 km/h kost de kolossen slechts 16,2 seconden.
G-Power leeft zich verder uit met het nodige koolstofvezel. Het edele materiaal wordt onder meer gebruikt voor spoilers aan de achterkant en een lichtere motorkap. Grotere lichtmetalen wielen mogen natuurlijk niet ontbreken en ook wat dat betreft stelt de tuner niet teleur. De prijzen van deze monsters zijn niet bekend.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (100) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum