Ford teaset EV met Mustang-invloeden

Medio 2020 op de markt!

Ford teaser EV
Ford komt verrassend uit de hoek en schetst de achterzijde van een hagelnieuwe EV die geïnspireerd is op... de Mustang!

In 2017 maakte Ford grootse elektrificatieplannen bekend. Zo stampte het merk Ford Team Edison uit de grond, een naar uitvinder Thomas Edison vernoemde club bollebozen die voor alle afzetmarkten EV's gaan ontwikkelen. Het merk investeert 11 miljard dollar in de ontwikkeling van 40 geëlektrificeerde modellen die binnen nu en 2022 op de markt moeten komen. Van die 40 modellen zijn er maar liefst 16 volledig elektrisch. Van één van die EV's krijgen we nu alvast een teaser voorgeschoteld.

Wat deze nieuwe EV betreft, houdt Ford de lippen nog behoorlijk stijf op elkaar. Wel weten we dat de auto medio 2020 op de markt komt en dat Ford voor de auto een actieradius van 482 kilometer voor ogen heeft. De Mustang dient als inspiratiebron en dat zien we onder meer in vorm die de achterlichtunits hebben gekregen. Het ligt in de lijn der verwachting dat Ford van de volgende generatie Mustang eveneens een elektrische versie op de markt brengt. Of de auto op deze afbeelding de eerder aangekondigde Mach 1 wordt, is nog niet met zekerheid te zeggen.

PRIVATE LEASE Ford

DirectLease
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Titanium (5D/6H)
€ 489
 
DirectLease
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid Titanium (5D/6H)
€ 509
 
Arval
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (5D/CVT)
€ 654
 

Lezersreacties (70) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.