Ford Ranger wordt bijna onthuld

Pick-up voor de wereld

Ford Ranger

Ford presenteert deze maand de gloednieuwe Ford Ranger. Een pick-up die opnieuw in alle windstreken te vinden zal zijn en die bovendien een Volkswagen-broer krijgt.

De Ford Ranger heeft de afgelopen tijd al meermaals in de belangstelling gestaan. Zo kwam de pick-up langs in spyshots, zagen we 'm al in actie in een woestijnachtig gebied, maar ook liet Ford de Ranger zelf al met minimale camouflage zien. Dat doet het nu opnieuw, want we krijgen de neus van de nieuwe Ranger al grotendeels te zien in bovenstaande foto.

Zoals verwacht gaat de nieuwe Ford Ranger in ieder geval aan de voorkant behoorlijk op grote broer Ford F-150 lijken. Dan hebben we het onder meer over de C-vormige dagrijverlichting die forse grille over de hele hoogte flankeert. Dat is op deze nieuwe foto goed te zien. Ongetwijfeld komt de Ranger dus een stuk stoerder en ook wat Amerikaanser voor de dag dan nu het geval is.

Ford laat de Ranger niet alleen nog een keer zien, maar maakt ook duidelijk dat op 24 november het doek ervan afgaat. Het is alleen nog even afwachten wanneer Volkswagen met de nieuwe Amarok komt. Waarom noemen we die auto? De volgende Amarok wordt gebaseerd op deze nieuwe Ford Ranger.

Video

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.