Ford Puma nu ook met automaat verkrijgbaar

Liever lui dan moe

Ford Puma

De nieuwe Ford Puma is verkrijgbaar met twee benzinemotoren, die tot op heden altijd waren gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie. Voor de basismotorisering verandert dat.

Ford levert de nieuwe Puma met twee varianten van zijn 1.0 EcoBoost-driepitter, een benzinemotor die in de Puma altijd is voorzien van mild-hybrid-techniek. De 1.0 is verkrijgbaar met 125 pk en met 155 pk, machines die tot op heden altijd waren gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. De minst potente van het stel is nu echter ook met Fords PowerShift-automaat met zeven verzetten te krijgen. AutoWeek heeft de prijzen.

De Puma met 125 pk sterke 1.0 EcoBoost heeft in combinatie met de zeventraps automaat als Titanium een fiscale prijs van € 27.730. Dit is dus exclusief kosten rijklaar maken, die € 920 bedragen. Voegen we die samen, dan komen we op een daadwerkelijke vanafprijs van € 28.650. Wie de 125 pk sterke EcoBoost met automaat als ST-Line wil, moet rekenen op een vanafprijs van € 29.800. Voor de Titanium X en ST-Line X in combinatie met deze motor- en bakcombinatie vraagt Ford respectievelijk bedragen van € 30.750 en € 31.900.

PRIVATE LEASE Ford Puma

DirectLease
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Titanium (5D/6H)
€ 489
 
Arval
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid Titanium (5D/6H)
€ 513
 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum