Ford Bronco Raptor komt in 2022

Ruig!

Ford Bronco Raptor

Met de Bronco heeft Ford in de Verenigde Staten regelrecht in de populariteitsroos geschoten. Ford bevestigt dat de van retrodesign voorziene offroader volgend jaar ook als machtige Raptor op en naast het asfalt belandt.

In Nederland is de Raptor-versie van de Ranger de enige naar een sikkeneurig reptiel vernoemde auto die Ford aanbiedt, al is de F-150 Raptor dankzij onder meer de grijze import op het Nederlandse wegennet ook geen totaal onbekende. Ford geeft nu ook de warm ontvangen Bronco een Raptor-versie. Dat was al bekend, al heeft de Amerikaanse consument nu daadwerkelijk de bevestiging dat die Ford Bronco Raptor in 2022 op de markt komt.

Wat de extra ruige versie van de Ford Bronco gaat aandrijven, is nog niet bekend. Het is mogelijk dat Ford de 3.5 Ecoboost V6 uit onder meer de F-150 naar de Ranger brengt. Die machine is in de F-150 goed voor 455 pk. Ongeacht de krachtbron geeft Ford de Bronco Raptor een heftig offroadonderstel en de nodige uiterlijke opsmuk. De komst van de Bronco Raptor maakt het gemis van de Bronco in Europa alleen maar groter, al zou een dergelijke versie 'dankzij' de bpm hier natuurlijk onbetaalbaar worden.

Video

PRIVATE LEASE Ford Bronco

Arval
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid Titanium (5D/6H)
€ 449
 
Arval
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (5D/CVT)
€ 591
 

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.