Fiat Trepiùno: drie zitplaatsen

Fiat Trepiùno
Vorige week konden we u al de eerste foto's van de Fiat Trepiùno laten zien. Nu zijn er ook beelden vrijgegeven van het interieur.
Vorige week konden we u al de eerste foto's van de Fiat Trepiùno laten zien. Nu zijn er beelden vrijgegeven van het interieur.

Fiat noemt de stoelopstelling van de Fiat Trepiùno 3+1. Dit betekent dat de rugzak nieuwe stijl ruimte heeft voor drie volwassenen en een klein kind. De stoel aan de passagierskant kan naar voren worden geschoven, totdat die bijna het dashboard raakt. De rechterkant van het dashboard kan zich invouwen, zodat er voorin genoeg ruimte overblijft voor de benen van de passagier. Om dat de voorstoel zo ver naar voren staat, is ook achterin nu een volwaardige zitplaats ontstaan. Aan de ruimte achterin wordt ook bijgedragen door de dunne voorstoelen, die volgens Fiat toch een hoog comfort bieden.
De Trepiùno is 3,30 meter lang. Dat is drie centimeter korter dan de Seicento maar wel weer 80 centimeter langer dan een smart en 35 centimeter langer dan de aloude Fiat 500. Op de Salon van Genève is de Trepiùno nog een studiemodel, maar een productieversie van deze opmerkelijke Fiat zal niet lang op zich laten wachten.

PRIVATE LEASE Fiat

DirectLease
Fiat 500 1.0 Hybrid (3D/6H)
€ 305